Prep
20 minCook
1 hr 10 minIngredients
| kalfschenkel | 4 | |
| peper en zout | ||
| bloem | ||
| ui | 1 | |
| tenen knoflook | 2 | |
| grote wintrpeen | 1/2 | |
| prei | 1/4 | |
| knolselderij schoongemaakt | stukje | |
| Wups brunoise snijden | ||
| Basilicum, tijm en oregano fijn gehakt en naar eigen bedarf | ||
| tomatenpuree | 20g | |
| tomaten in blokjes gesneden | 4 grote | |
| runder bouillon | 6 dl |
Bereiding:
- Bestrooi de schenkels met peper en zout en haal deze door e bloem en bak deze bruin in de olijf olie
- Hall ze uit de pan en zweet de groenten, knoflook en kruiden aan
- Voeg tomatenpuree aan toe en ontzuur de puree
- Voeg de blokjes tomaat toe ontzuur deze ook licht, blus af met wijn en bouillon, breng dit aan de kook
- Voeg de schenkel toe en laat deze garen in de saus +/- 60 minuten
Cannoli Siciliana
Risotto (basisrecept)